M-01 دستورالعمل آماده سازي

M-03 جداول و الگوريتم هاي شن

M-07 تهيه استاندارد نيم مك فارلند

M-08 نگهداري و استفاده از سویه های باکتریایی

M-09 دستورالعمل فني فور، اتوکلاو

M-11 راهنماي روش استاندارد انتقال نمونه های عفونی

M-12 راهنماي رنگ آميزي گرم

M-13 فهرست تجهيزات، مواد، محیط های کشت

M-15 دستورالعمل فني هودهاي ایمنی بیولوژیک

M-16 موارد بحراني در آزمايشگاه میکروب شناسی

M-18 دستورالعمل مديريت نمونه

M-21 دستورالعمل مديريت نمونه

M-دستورالعمل استفاده و کنترل کیفیت

Pathogen-antimicrobial agent GLASS 3

استانداردهاي کنترل کيفیت

تست کوررنگي

چک ليست ارزيابي بخش باکت (1)

چک ليست ارزيابي بخش باکتري شناسي بهداشت

كتاب استاندارد عملكردي